spionskole

  

 En helt exceptonel overnatning
med ulvene
Den 17. marts ved omkring 16-tiden ankom vi til Knud Rasmussens anneks. Og sikkeet syn vi blev mødt af.
Naboen var et fyrtårn og en smuk udsigt; området var svøbt i naturen, bakker,sollys og frisk havduft fra Kattegat.

Det var et frodigt og utrolig smukt sted vi var kommet til, og deér,midt i det hele lå Knud Rasmussens hus.

Ulveungerne fik lov til at lege og der gik ikke længe før de boltrede sig i det skønne område.
Et par timer senere sad de alle pænt og lyttede ivrigt til et spændende oplæg som Anja havde lavet.
Vi fandt ud af at Knud Rasmussen var en Grønlandsk/Dansk polarforsker, der udforskede Grønland på adskillige ekspeditioner. Han var bl.a. en af de første,
som er blevet trukket over indlandsisen på hundeslæde.
Efter det var der middag – og det var en dejlig en som Birgitte og Hans Jørgen havde tilberedt; Dejlig kartoffelsalat med lune frikadeller, pastasalat, flæskesteg, brød og frisk blandet salat.
Det var blevet mørkt, og da klokken slog 19.30 gik vi ned til Knud Rasmussens hus og blev mødt af en rundviser, der arbejdede som rundviser på stedet og desuden også
var spejderleder i Knud Rasmussens Gruppe.

Efter en spændende rundvisning fik vi nogle opgaver som bl.a. bestod af at svare på spørgsmål om Knud Rasmussen og gå på jagt efter ting i hans hus. Ulvene var meget ivrige og det var rent og skært en fornøjelse at se dem gå så meget op i
det.
Vi gik tilbage til annekset, hvor  ulvene fik en lille godtepose, og, efter at have redt deres senge, fik lov til at se en film, De
utrolige, på en stor projekter skærm
Næste morgen spiste vi en dejlig morgenmad og så var der ellers en fantastisk morgenndagt med Maja.
Anja havde taget en masse pæne grønlandske ting med, som ulvene fik lov til at udforske med deres hænder;der var bl.a. en sælskindshue, en moskustrøje, små kamikker og luffer.
Og så var der ellers dømt ulvetime! Ulvene legede udenfor i det skønne område lige indtil de blev hentet af deres familier.
Det var en sand fornøjelse at være på denne tur! Vi vil gerne sige Birgitte og Hans Jørgen en stor tak for al den dejlige mad vi fik på turen.
Vi glæder os allerede til næste gang!
Mange ulvehilsener fra de tilfredse ulveledere.

Spionskolen 2017

Nedenstående tekst er ikke dagbøgerne fra spionskolen, men hvad der overordnet foregik i de dage hvor spionskolen var åben.

Dag 1 var lige i starten af sommerferien. Uvidende om hvad de skulle gå igennem den næste uge. Ankom de nye rekrutter kl. 10.00 til det hemmelige mødested i skoven. De blev mødt af et par af spionskolens lærer. Rekrutternes oppakning blev placeret i en vogn, som kørte i forvejen til skolen mens de nye rekrutter fortsatte til fods. Også var standarden for ugen sat.

På vej til den hemmelige skole i skoven så de nye rekrutter vognen der var kørt af vejen og chaufføren bagbundet. De hemmelige dokumenter var stjålet af fremmede agenter!!

 

Dag 2 blev der fundet spor af fremmede agenter. Det viste sig, at det var dem der havde overfaldet vores transportbil dagen før. Der blev fundet et kort med en indtegnet rute til et gammelt nedkastningssted der blev benyttet af frihedskæmpere under 2. verdenskrig. Det var for godt et spor at lade ligge, så alle rekrutterne tog afsted for, at se hvad kortet førte til.

Da rekrutterne kom til nedkastningsstedet fandt de en faldskærm med en kiste der sad fast i et træ. Rekrutterne fik kisten ned og transporteret tilbage til lejren.

Tilbage på lejren fik de åbnet kisten og så, at den indeholdte den mappe der blev stjålet fra transportbilen i går….. men papirerne var væk! i stedet lå der en seddel med teksten ”I fanger mig aldrig”.

 

 

Dag 3 var der endnu et spor af de fremmede spioner der havde overfaldet vores transport bil i starten af skoleopholdet. Der blev fundet et brev ved lejrbålet, hvor den fremmede agent pralede med, at han var ved at have knækket koderne til de hemmelige papirer, som han stjal fra vores mappe den første dag. Det er ikke godt.

 

Dag 4fandt rekrutterne spor efter de fremmede agenter ved søen.

Rekrutterne fandt et top hemmeligt brev, som de fremmede agenter må have tabt ud af den forsvundne mappe, da de løb denne vej forbi. Det vise sig, at brevet indeholdt agent skolens tophemmelige opskrift på den eksplosive C4 kage. Det var godt, at vi fik denne opskrift igen.

Dag 5 har Agenterne fundet ud af, at rekrutterne ikke er så observante. Det viser sig, at en fremmed agent har været midt inde i vores lejr og sætte en kodet besked op. Dette er sket helt uden, at rekrutterne eller Agenterne har opdaget noget. Da rekrutterne har fået afkodet beskeden stod der: ”Jeg vil have min opskrift tilbage”. Den fremmede agent har altså opdaget, at han har tabt kuverten ved søen og at vi har fundet den igen.

 

Dag 6 var der igen brev fra den fremmede agent. Han fortæller, at vi skal ligge den top hemmelige opskrift på C4 kage i en trailer, da han havde kidnappet skolens maskot Pingo. Der blev sat et hemmeligt kamera op i traileren, så rekrutterne i morgen kan se hvem det er, Udvekslingen fandt sted og en falsk hemmelig opskrift blev udvekslet.

 

 

Dag 7 var nogle af agentlærerne og Hr. Y ude og patruljerer området. Imens tjekkede rekrutterne det hemmelige kamera i traileren, og opdagede, at det var Hr. Y, som var den fremmede agent.

Da Hr. Y og lærerne kom tilbage, var der planlagt et baghold. Rekrutterne og Hr. Y indled en personjagt med pistoler (vandpistoler selvfølgelig). Hr. Y blev fanget og anbragt i en forsvarlig varetægt.

De hemmelige papirer blev fundet, det var agentdiplomerne på alle de nye agenter, som i denne uge er blevet uddannet.

 

Alle rekrutterne bestod og er blevet en del af det hemmelige agentsamfund.

 

Traditionen tro blev der holdt en afgangsfest. derudover er der blevet udnævnt dette års agentelev; Daniel Reibach. Stort Tillykke!

 

 

 

 

 

Spionskole 2017

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.02 | 08:49

Hej vi har 2 pc borde der ens fra Ikea dem vil vi gerne give til jer så i kan tjene lidt på dem. I kan bare ringe for nærmer info 41140913 hurtigst muligt

...
20.10 | 11:42

Hvad laver man typisk?

...
15.08 | 15:11

Hej i kan ringe til mig på 60116622 vh Lise

...
15.08 | 14:47

Hej. Min søn Tristan 8år kunne godt tænke sig at starte til spejder. Hvem skal man kontakte?

...
Du kan lide denne side